Moikka vaan kaikille ajatteleville olioille!

Vihdoinkin sain aikaiseksi luoda blogin, josta olen jo kauan haaveillut! En ole mikään psykologian, oikean elämäntavan tms, asiantuntija enkä myöskään mikään kieliopin mestari, jotenka älkää ottako nokkiinne jos jokin ei teitä miellytä. 

Jospa kertoisin jotain itsestäni tähän alkuun. Oman yksityisyyteni vuoksi en kerro nimeäni taikka osoitetta. Eikä sillä ole mitään väliä. Sen verran voin kertoa, että olen parisuhteessa, syön melkein ihan mitä tahansa (luojan kiitos nopeasta aineenvaihdunnasta ja hyvistä geeneistä), rakastan tatuointeja, hamstraan vintagejulisteita/tauluja, nautin elämästä fyysisesti sekä henkisesti ja tykkään katsoa dokumentteja. 

Mutta jokatapauksessa, olen ollut hyvin kauan kiinnostunut ihmismielen- ja kehon kummallisuuksista; ajatuksista, käytöksestä, seksuaalisuudesta, parinvalinnasta jne. Ja tahtoisin jakaa tänne omia ajatuksiani, ihmetellä ja kysellä sekä pohtia, syvällisimmistä asioista ehkä jopa myös pinnallisiin.

 Saatan ehkä laitella kuviakin jännistä asioista upealla kamerakännykällä (jonka laatu ei ole parhaimmasta päästä). Myös kirjallisuutta, linkkejä, artikkeleita, videoita eli kaikkea mahdollista ja mielenkiintoista.

 

Emilie